Bécsi Biciklis Filmfesztivál

2009.09.16. 15:43 nemsissi

Kicsit előbb akartam blogolni, de vagy kedvem nem volt hozzá, vagy időm. Jöttek is a reklamációk szépszámmal, így belehúzok.

Szeptember 17-én kezdődik és 20-ig tart a Bycicle Filmfestival (BFF) Bécsben. Van neki testvérrendezvénye Koppenhágában, Londonban, és összesen vagy negyven másik nagyvárosban de azokról írjon más.

Az ittenit harmadjára rendezik meg, de eredetileg New Yorkban találták ki kilenc évvel ezelőtt. (Hála az Égnek nemcsak a hülyeség terjed globálisan, hanem az érdekes és a jó is).

A Dunacsatorna mentén szervezett esemény három nagyobb részre lesz tagolható: kocertek (Bikes Rock), művészeti megmozdulások (Art Cycle Vienna) és pedálos megmozdulások illetve rendezvények (Bike Fun). A Strandbar Hermann pavilonjában BFF-Lounge, az Urania mozitermében pedig ötven biciklisfilmet vetítenek le.

A többnapos fesztiváljegy 22 euróba kerül, a szólóbelépők 6-7 euróért kaphatók. Felütésként este kilenckor nyitóparty a Badeschiff nevezetű fürdőhajón. - Arról nem olvastam, hogy vizibiciklivel ér-e menni.

Szólj hozzá!

Címkék: program helyek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása