Kiülős és kellemes

2009.07.17. 11:00 nemsissi

Még két hely, ahol nyáron jót lehet hűsölni:

Summerstage: Az U4 Roßauer Lände metrómegállójánál kell leszállni, és a belváros felé mutató irányba elindulni. A Duna-csatorna, valamint a metrókijárat szintjén is vannak éttermek, bárok, amelyek különböző stílusban és ételválasztékkal fogadják a látogatót. A gyerekeknek van ugrálós tombolda, (nyolc perc egy menet), lehet strandröplabdázni és van petangue is. Állítólag ingyenes gyerekfelügyelettel is készültek hétvégenként este öt és kilenc óra között. Rendszeres programjaik vannak (koncertek, művészeti események, borkóstolók), és valahol láttam egy hirdetést is, miszerint 10 euróért még könyveket is lehet kölcsönözni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tel Aviv Beach: Az U2 és U4 Schottenring állomásánál található, ha lebaktatunk a Duna csatorna partjára, az Obere Donaustrasse oldalán. Műanyag székek, homok, kékre festett fal, és az elmaradhatatan pálmafák - cserépben. Hétköznap délben nyit (a koktélbár négykor), hétvégén már tíztől ki lehet ülni, de koktélt csak kettőtől adnak. Sajnos éjfélkor mindennap bezár.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: éttermek helyek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása