Flashmob - Vizipisztolycsata a Stephansdomnál

2010.07.11. 19:08 nemsissi

Több százan vettek részt ma délután a flash mobként megrendezett vizipisztolycsatában, amiről sajnos csak utólag értesültem. - (Azért Pesten sem volt élményekben hiány. Tegnap este, a Kopaszi Gát parkjában, az éjszakai piknikünkre betársult egy róka. Hús híján sajttal kínáltuk, amelyet némi bizalmatlanság után elfogadott. Közbevetett természettudományos megfigyelésként tehát lejegyzem, hogy a róka szereti a kéksajtot).

videó, illetve sok sok kép a flashmobról, ahol nem kíméltek egy arrajárót és/vagy turistát sem.

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kopcsó 2010.07.12. 10:58:20

csak halkan jegyzem meg, hogy az a róka, amelyik az ember közelségére nem menekül azonnal, hanem inkább sajtot kunyerál/elfogad, az jó eséllyel veszett.
remélem nem nagyon ölelgetted...

nemsissi 2010.07.12. 14:03:29

@Kopcsó: nem, eszembe se volt. Be volt rezelve a kisvuk, a sajtot dobtuk neki messzire, amire megrezzenve elfutott, majd visszaravaszkodott, de csak ha nem moccantunk.
süti beállítások módosítása