Fucking Hell

2010.03.31. 21:53 nemsissi

Nem, nem káromkodok - egy sörről van szó. És nem angolul van, hanem németül.

A hell ugye azt jelenti, hogy világos. A söröknél ezt nem is kell magyarázni. A Fucking már érdekesebb ügy, bár az se bonyolult: van egy falu Felső-Ausztriában (Facebook csoportja is van), amelyet így hívnak. [ejtsd: fuking]. Ez az a település, amelynek a helységnév tábláit egy idő után betonnal kellett rögzíteni, mert a vicces kedvű látogatók szívesen vittek magukkal haza belőle. 2004-ben meg is kérdezték a lakosságot, hogy nem lenne-e jobb nevet változtatni, de az ötletet a nép elvetette.

Szeptembertől állítólag itt az új sör, amelynek a neve a bejegyzés címét is adta. Persze addig az is kiderülhet, hogy egy nagy média hack az egész, ugyanis Fucking polgármestere semmit sem tud az egészről... - Na most meg eszembe jutott a hordó neve németül. Jobb lesz, ha abbahagyom az írást mára.

 

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.04.01. 11:41:50

Ha férfi lennél, mondhatnám, hogy "éhes makkal diszónkat álmodsz". De nem. És ez a "Fucking Hell" azt hiszem, pár napja az ORF weboldalán is megjelent mint kezdőoldalas hír. Azt azért nem hiszem, hogy nem lenne a dolog mögött semmi, inkább úgy tetszik, hogy egy német serfőzde akar ezzel a "vicces" névvel maradandót alkotni...

nemsissi 2010.04.01. 18:32:50

@Haynau: cumizott már be ennél nagyobb dolgokat is a sajtó...
süti beállítások módosítása