apró-cseprők

2008.10.13. 00:11 nemsissi

  • szombat este megdöbbenve konstatáltam, hogy forróak a fűtőtestek. különleges élmény volt végre nem zokniban aludni. ma este már nem így lesz.
  • tényleg vannak kivilágított futórészek a Praterben, de ettől még a naívan hülye magyar futó simán elkavarodhat a sötétebb részek felé.
  • vannak olyan osztrákok, akik egyféle alakzatra nyitott szájjal beszélnek. Nevezett alakzat neve: résnyire nyitott szűk szájtartás. még azt sem fogtam, hogy most kérdezett valamit, vagy mondott
  • ma egy film erejéig tévét néztem Danielával. azaz közösen fázva, dupla zoknival, állig polárban néztünk bárhuzamosan egy irányba.
  • az osztrákok is utálják, hogy vasárnap jóformán minden élelmiszerüzlet zárva van. ezért vagy a török boltokba járnak, amelyek családi vállalkozás lévén nyitva lehetnek, vagy a benzinkutaknál vásárolnak be. a kétségbeesettebbje elautózik a repülőtérre, mert ott nyitva van a Billa. (Meg még két pályaudvarnál is)
  • október 26-tól megváltozik az egyes és a kettes villamosok útvonala. eddig az egyik jobb, a másik meg bal irányban ment a Ringen körbe-körbe. ennek nemsokára vége.
  • péntek délután pezsgővel újfent elköszöntünk testületileg az asszisztenslánytól, aki a bámulós pasi kollégától kapott egy Mont Blanc tollat (4 hónapnyi munka után!). Aki nem tudná: ez egy rohadt drága toll. A szép az egészben, hogy Tamara pont emiatt a pasi miatt megy el, mert nem jöttek ki egymással. Az ajándékot látva, komolyan fontolgatni kezdtem, hogy én is összeakasztom a bajuszt a bámulós pasival.
  • aki blogol, arról a barátai leszoknak, mert úgy érzik képben vannak. itt jegyezném meg, hogy nem így van. az izgalmas részek kizárólag szájhagyomány útján hozzáférhetők.

Szólj hozzá!

Címkék: kalandok tudnivalók

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása