Taxiperformansz

2010.06.21. 17:07 nemsissi

Bécs bármelyik részéről ingyen juthatunk el a bécsi Modern Művészetek Múzeumába, ha június 25. és július 2. között sms-t küldünk a 43 699 191 67 622 telefonszámra. A sofőr Mladen Miljanović,  – a Henkel Art.Award. 2009 – díjazottja a fuvar végén még egy, a MUMOKBA szóló belépőjeggyel is megajándékozza az utasát. A sofőrön és az utason kívül a performansz részét képezi maga a jármű, - a képen látható Zastava, melynek gyártását 2008-ban véglegesen leállították.

A hét napon igénybevehető "szolgáltatás" egy művészeti kísérlet, amelyben a Balkáni Háborút gyerekként átélt Miljanović a fuvar alatt létrejövő társas interakciókon, valamint az átalakított autóbelső adta lehetőségeken keresztül nyilvánul meg.

 

Szólj hozzá!

Címkék: program

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása