Messze esett a tégla az almától

2010.02.15. 10:38 nemsissi

Valamelyik nap egy Facebook csoportra lettem figyelmes, amely a keresztségben a "Vajon lehet-e több rajongója ennek a szép almának, mint Orbán Viktornak?" nevet kapta. A magyarázat szerint: "Ez a szép piros és ízletes alma több rajongót szeretne a választásokig, mint OV és Mesterházy Attila együtt. Segítsünk neki! CSAK SEMMI POLITIKA! OV jelenleg a legnépszerűbb magyar politikus Facebookon, ezért esett rá a választás".

Ennek eddig még semmi osztrák vonatkozása nincs, ám ma felfedeztem egy másik Facebook csoportot, amelyhez itteni barátaim és ismerőseim csatlakoznak serényen. Ennek sincs rövid neve, heveny fordításban annyit tesz, hogy "Vajon több barátra tesz-e szert ez a lélektelen tégla, mint H.C. Strache?" Az oldal önmeghatározása szerint szatírikus, az agitátorokat, valamint a másokat sértegetőget törli. -  Strache az erősen jobboldali FPÖ párt vezető politikusa, jelenleg 20 ezer 'barátot' számlál Facebook oldalán, a tégla viszont egyelőre jócskán elhúzott: vele a mai napon már több mint 110 ezren barátkoztak össze.

Csak azt nem tudom, hogy melyik volt előbb: az alma, vagy a tégla. (persze sejtem)

Szólj hozzá!

Címkék: érdekességek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása