Design Second Hand Bécsben

2009.12.10. 15:36 nemsissi

Őszintén szólva nem lesz egy hosszú poszt, mert valahogy sosem jutnak eszembe az ilyen üzletek, amikor sürgősen shoppingolnom kell, de mivel ketten kérdezték emailben, hogy mit ajánlok a témában, elmesélem azt a három designer használtruha boltot, amelyek császkálásaim során szembejöttek.

Az egyik a Neubaugasse 77-ben található Etcetera üzlet, amelyben egyszer voltam. Roppant barátságtalan nyitvatartással rendelkezik: délelőtt két óra, délután pedig három óra hosszat van nyitva, gondosan ügyelve arra, hogy az ebédidőben kiszaladók még csak véletlenül se találják nyitva a boltot, viszont munka után se lehessen betérni. Cserébe szombaton is zárva tart, meg szerda délután is. Mivel ott jártamkor zárás előtt 8 perccel estem be, csak felületes szemlélődésre futotta, ugyanis pár perccel érkezésem után már elkezdtek kitessékelni, nehogy esetleg venni tudjak valamit. Képzelhetitek hogy vágyom vissza!

A másik ennél sokkal vevőközpontúbb üzlet a Fleischmarkt nevű utcában van, a GörögTemplom oldalában, ha annak bejáratával állunk szemben, akkor jobb felé. Apró üzlet, de elég sok ruhájuk van.

A harmadik márkás ruhákat árusító second handben nem voltam, mindig csak elrohantam mellette jóga óráról jövet, vagy odamenet. Az U4 Hitzing megállójától 5 perc sétára található a Nisselgasseban, a Billa oldalában. A kirakat alapján nagyon jó kis ruháik lehetnek, de látogatás híján csak annyi információval tudok szolgálni, hogy szombaton is nyitva van tíztől délig.

3 komment

Címkék: üzletek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mélisande · http://melisandegyuruje.blog.hu 2009.12.10. 16:32:02

Á, köszi az infót! Hétfőn Bécsben leszek (mégiscsak összejött a Macbeth), igyexem benézni, bár pénzem - minő meglepetés - alig van, vagyis semmi nincsen:(
Ami az első boltot illeti: hát ilyen márkás second hand van az Új Lipótvárosban is, a nyitva tartás szinte pontosan megegyezik. Ugyanazok talán a tulajok...

nemsissi 2009.12.10. 16:59:26

lehetne a nevük Alibi Second Hand

Rókakígyó 2009.12.22. 20:21:30

valóban zárva volt mikor voltam. De szinte minden más is:)
süti beállítások módosítása