"Brrr... vacvac"

2009.10.15. 11:16 nemsissi

Milyen ódivatú dolog már azt hinni, hogy nyár után az ősz jön. A természet racionalizálhatott a világválság következtében és négyfős évszak-állományából elbocsátotta az ősz nevű munkatársat, esetleg összevonta a téllel. Viszont kiadhatott volna erről idejében egy figyelmeztető sajtóközleményt, hogy ne kelljen reggelente tanácstalanul tipródnom a Bécsben található őszi ruháim között, nosztalgikusan gondolva mindazon téli cuccomra, amelyek Budapesten lapulnak a gardróbban. 

Még szerencse, hogy a barátnőm, akinél éppen most lakom nem vitte magával Indiába a télikabátját és hogy hasonló méreteket öltöttünk így negyven évesen.

További örvendezésre adott okot, hogy a villamos egyik régi vágású kocsijának egyik ülése reggel olyan érzettel ajándékozott meg, mintha ülésfűtést szereltek volna bele. Erős a gyanúm, hogy nem technikai vívmánynak örülhettem, mivel a szék progresszívan növekedő ütemben melegítette vacogó hátsómat, és ha két megálló helyett négyet megyek, valószínűleg azt már nem bírtam volna ülve. - Csak remélni tudom, hogy senki se kozmált ma oda az ötös villamoson.

 

Szólj hozzá!

Címkék: brühühű

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása