Levek

2009.03.16. 16:26 nemsissi

Feltalálhatnák a telepatikus blogot már végre, amelyre elég csak gondolni és szépen megírja önmagát (meg persze kijavítja a gondolatban elkövetett helyesírási hibákat is). Sokkal nagyobb hasznát venném mint a génkezelt kukoricának, (a szójáról nem is beszélve). - Ne kérdezze senki, hogy ez most hogy jön ide. Álmodozás közben az agyam ilyeneket dob ki.

Ki is kapcsolom a csapongó üzemmódot és elmesélem, hogy miképpen lesz a rötyire járásból frissen facsart gyümölcslé: Végy egy fél liter híg tejeskávét, idd meg negyed hatkor. Pakolj be az autódba, aztán húzzál el Bécs felé az M0-on át. A 75. kilométerkőnél kezdj el tanakodni, hogy kibírod-e a következő benzinkútig, majd válaszra sem méltatva önmagadat, hajtsál tovább Bécs felé, mely tettedet bánd meg szinte rögtön azután, hogy elhajtottál a kedvenc Shell kutad mellett. Győrnél szorítsd össze a térdeidet, és emlékezz rá, hogy azért nem mész el az Agip (volt Esso) kútra pisilni, mert undorító az egész női mosdójuk, ráadásul a benzinkút mögötti bejárata miatt, ahol a kutya se látja, hogy ki jár oda be és ki, nem éppen biztonságos egy egyedül utazó nőnek. - Már csak egy kis kitartás és hamarosan megérkezhetsz a különösebben nem kedvelt, de nyolc óra táján már életmentő Mol kúthoz, ahol aztán száz forint fejében, no meg egy hosszú sóhaj kíséretében, könnyíthetsz magadon.

A fentieket a kávétól a sóhajig ismételd meg hatszor, miközben ügyelsz arra, hogy a százasért kapott kuponokat elteszed. Ha összegyűlt a hat, beválthatod a büfében (például) frissen préselt alma-répa-grépfrút lére.

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása