Hírösszeállítás

2008.12.10. 13:07 nemsissi

Három óra alvás nagyon nem elég nekem, de így jár az, akinek a vacsoravendége elalszik a kanapén és az istennek se lehet életre kelteni, meg hazazavarni, viszont végighorkolja az éjszakát mint egy vaddisznó. A zombik a mostani állapotommal összehasonlítva értelmes, érző lények. Szóval csak röviden:

- Qrva menyét már megint. a kettes henger gyújtókábelébe eszközölt harapása miatt fél hatos kelés, hogy a messzi kerületben álló autómhoz szervezett, sárga angyalos, 7 órás randira odaérjek. Legalább tudom, hogy negyed hétkor is utaznak tökéletesre sminkelt nők a metrón, akikben viszont az én tökéletesen kialvatlan ábrázatom tuti komoly riadalmat okozott. Az osztrák sárga viszont redet vágott az ő szigszalagjával a kábelen, remélem péntekig már nem harapóznak el a menyétek.

- Egész héten nem lesz főnököm. Ezt persze mindenki tudta a másik cégtől, de a három mi emberünk nem. Közben bálákban áll nála a döntenivaló. Egyemaszivétggggrrrrhhh.

- Az igazi füge finom. Az aszalt meg nem. (kivéve Trenyó karácsonyi sütijében - nyamm)

- Dec. 22-től január 4-ig szabin leszek. Yeah!

-Álmos vagyok.

- Nyaff

1 komment

Címkék: kalandok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása