Egyéb nyalánkságok

2008.11.05. 16:43 nemsissi

  • Pár lépéssel a házbejárattól található egy fura borozó. Szerintem a magyar szocreál időkből költözött oda valamilyen kvantumugrással - nagyon nem illik a (város)képbe és stílusba. Az azért megnyugtató, hogy termelői mézet és natúr almalevet is árulnak hercig kiszerelésben, így ha ezekből kifogynék, a kannásborral együtt ezeket is beszerezhetem nulla utánjárással
  • Nagyon tudok helyezkedni, ezt most meg kellett állapítanom magamról, ugyanis a következő utcasarkon van egy Ford szervíz. Ha lerobbanna a kocsim, oda még el is lehet tolni.
  • 18-án eljöve a szerelő és beszereli a delejt a lakásba, így internetfüggőségemnek nemsokára otthonról sem szab határt semmi
  • A tévét bekapcsolva ömlik kifele a sok tévécsatorna, mely tényre maga a tulaj is rácsodálkozott tegnap, mivel senki se fizet ezért egy kanyi vasat se. Mondtam neki, hogy nekem otthon még két évvel a kábeltévé lemondása után is bőszen jön ingyen vagy ötvenféle adó, tehát, ha nem akar az ember tévét nézni csak az marad, hogy nem kapcsolja be a készüléket. (Azt persze nem mondtam el neki, hogy pont azokat az adókat ontja a tévé, amelyektől otthon minden kábeles lassan meg fog szabadulni, ha még nem tette, hiszen eleve nincs helyük magyar nyelvű adókat se betenni.)
  • Lusta kamaszoknak, akiknek cipőfelhúzáskor nem hajlik a derekuk, van az előszobában egy puff...
  • Kismillió üzlet és közért kb 5 perc sétányira a háztól. Már csak egy ilyet kell beszereznem.

Szólj hozzá!

Címkék: lakás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása