Még mindig lakásbérlés Bécsben

2008.10.14. 12:50 nemsissi

Páran kérdezték, hogy miért az ötödik kerületi pecóra esett a választásom, amikor a másikért voltam annyira oda. Nos több okból is. Az egyik a prózai anyagi ok: a szépet még be kellett volna komplett bútorozni, míg az ötödik kerületinél csak konyhai eszközöket kell venni, a fiatalúr szobáját berendezni és lecserélni pár olyan apróságot, ami bántja a szememet. Ha majd gyökeret eresztek ebben az országban és főleg: a munkaszerződésem határozatlan idejűre változik, majd lakhatok olyan környéken, ahol  terasz van a Bécsi Erdőre, és olyan kéróban, amelyben dúl a minimalizmus.

A másik ok pedig az volt, hogy az elitpecó tulaja alá akart velem íratni egy 15 hónapra szóló határozott idejű szerződést, ami ugye azt jelenti, hogy ennyi időre oda vagyok kötve egy olyan élethelyzetben, amelynek kimenetele azért jelenleg elég sokesélyes.

Szólj hozzá!

Címkék: lakásbérlés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása