A bársony patkány hangja

2008.09.26. 14:26 nemsissi

The Son Of The Velvet Rat egy osztrák együttes, és a morbid név érző szívet takar. 

A zenéjük távolról sem olyan, amiről én a patkányra asszociálnék, sőt. Keresetlen, és a zenei kategorizáláshoz nem értő szavaim a harmonikus melankólia jelzőt aggatná rájuk, a gyorsabb számaik meg rockosak... asszem.

 

Volt már Pesten is koncertjük, de egyelőre még itt is egy feljövőben lévő zenekarnak számítanak. Én tavaly voltam koncertjükön Bécsben, és azóta kedvelem őket. Az énekesek nem utolsók látványnak sem koncert közben, - körbelengi őket valamilyen titokzatos, egzaltált világfájdalom, nyakonöntve egy adag érzéki magamutogatással. Nesze nektek képzavar!

Mivel nem tudom hogy kell Youtube videót beszúrni, a zenehallgatáshoz erre a linkre kéretik kattintani, ami az egyetlen zenei videójuk.

A legújabb Balcony TV-n látható daluk pedig itt tekinthető meg, csak ehhez az elején el kell viselni a TV rövid reklámját és a műsorvezetőnő picsulását. De megéri.

További zenék

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene kultúra

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása