Vegyes

2008.09.10. 16:04 nemsissi

Először is reggel találtam egy Billát, mely üzletlánchoz gyengéd érzelmek fűznek. Vannak ugyanis bizonyos dolgok, amit csak ott lehet kapni, illetve mert tele van velük a város. Ezen felül igen meglepő dolgokra is rábukkan az éles szemű vásárló, ha elég lassan pásztázza a polcokat. A mai felfedezés, hogy lehet kapni pici kockákra vágott narancssárga tököt. Nem tudom a labancok ezt mihez eszik, de kapni a saláta szekcióban lehet. Látom a receptet: végy egy csomag tisztított tök-kockát...

Ma megvolt az első tárgyalásom. Nagy fontoskodva lefoglaltattam magamnak a tárgyalót a kedvenc asszisztenssel, majd amikor elérkezett a tárgyalás ideje, jól megbeszéltem a party DJ-jével, hogy mi lesz a forgatókönyv. A DJ estére elhívott randizni, aminek értékéből meglehetősen levon, hogy a) van barátnőja, b) volt már egymáshoz szerencsénk még a múltban tehát igazából ex-pasi. - azért a májamnak jól esett, gondolom ebben a korban már ilyesminek is örülni kell (NEM!)

 

 

 

2 komment

Címkék: munka hétköznapok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Waldorf 2008.09.13. 14:26:19

helló, földim, ma főztem a kis kockára vágott tökből, méghozzá következőképpen: jénai, finom olaj, rá a tök, fokhagymadarabok, só, bors, petrezselyem és kakukkfű. be a sütőbe. isteni. nem édes ugyanis, krumpli helyett pld. körítésnek.
amugy meg ugyebár tökszezon van. ugyhogy ebből készül a híres kürbiskrémszuppe.

nemsissi 2008.09.14. 20:06:47

Nagyon köszönöm, ki fogom próbálni! További receptek willkommen!
süti beállítások módosítása