No Para

2008.09.04. 16:18 nemsissi

Na csak el kellett menteni az előző bejegyzést és már meg is érkezett rég nem látott főnököm. Mosolygott, bejött az irodába, ahol ülök, kezet fogott velem és azt mondta, hogy aszongya: "Isten hozott Bécsben". De ez mind semmi. Amikor megkérdeztem tőle, hogy lesz-e ideje valamikor átbeszélni a teendőket, nos akkor azt mondta, hogy hát ő úgy gondolta, hogy elmegyünk ebédelni és akkor aközben. És lőn. De ez még mind semmi. Végig kedves volt, nem éreztem a vele való kommunikációt erőltetettnek (mint az első három találkozásunk után mindig) és még az ebédet is ő fizette!

Tudom egyébként a titok nyitját, és majd személyesen el is mesélem az érdeklődőknek.

Mindezután kiderült, hogy az irodában velem ülő kolléga sem miattam nem jött be délelőtt dolgozni, hanem a főnököt kellett helyettesítenie valahol, illetve csak kedd hajnalban kell visszajönnöm jövő héten, - szóval süt a Nap!

Szólj hozzá!

Címkék: kollégák munkahely főnök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása