Szoba kilátással 99* euróért

2010.07.25. 00:22 nemsissi

Fizetett hirdetésnek látszó privát rajongás következik, melynek tárgya a képen látható,  Bécs 19. kerületében található, a Kahlenberg hegyre épített szálloda. Ez itt ni:

Egyszerű halandóként, valamint Bécsben lakó irodistaként nemigen járnék különleges szállodákba, de munkahelyemen kedves népszokás a workshopokon való részvétel, s ezek legtöbbször hotelekben kerülnek megrendezésre. Egy ilyen alkalom vetett a Kahlenberg Suite' Hotelbe még tavaly, s a munkára való koncentrálást erősen hátráltatta a konferenciateremből élvezhető kilátás, amely láttán az ember álla reménytelen harcot vív a gravitációval.

Bizonyos véletleneknek köszönhetően a minap megtudtam, hogy ha valaki az érkezése napján, déli 12 óra után foglal szállást, akkor 99 euróért (féláron) megkaphatja valamelyik lakosztályt, melyek erkélyeihez a második fotón látható kilátás dukál. Az élmény könnyen függőséget okoz és garantáltan felejthetetlen, még akkor is, ha az esetleges szobatárs netalán horkol.

* első olvasatra talán húzósnak tűnhet a szoba ára, de ha a 75-80 euróért kínált, 2-3 csillagos, munkásnegyedben található szállodák szobáival és a turista szezon áraival vetjük össze, már árnyaltabb a kép.

4 komment

Címkék: szállás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mélisande · http://melisandegyuruje.blog.hu 2010.07.26. 11:31:13

Hát a kilátás mondjuk tényleg pazar.
Azért én maradok a régi, legalább 70 éves hoteleknél. Munkáskerületekben is!:)

nemsissi 2010.07.26. 12:52:33

@Mélisande: nem akartam sznobnak tűni, vagy valami hasonló, csak jelezni, hogy aki megengedheti magának a 20 euró különbséget, az próbáljon szerencsét, mert van miért :)

nemsissi 2010.07.28. 21:24:52

@Mélisande: oh, megnyugtató! - bár hajlamom van rá :)
süti beállítások módosítása