Egy tökéleteshez közelítő nap Bécsben

2009.07.24. 21:51 nemsissi

Hozzávalók:

  1. egy ismerős, aki Mödlingben lakik (Bécs melletti, de már Alsó-Ausztriához tartozó városka, ami a mi Szentendrénk, Telkink és Budakeszink ötvözete. A sétáló utcákat átszeli a patak, szélkakas van a templomtornyon,  pásztorlánykák legelnek a fűben)
  2. egy Vespa, amin én még soha, de aztán igen (a bukósisakban megfő az emberlánya feje, viszont a szoknyáját a hőmérséklet kiegyenlítésből a nyakába fújja a menetszél, és a kanyarokban muszáj csendesen sikítani)
  3. reggeli az erkélyen, tejhabos kapucsínóval, frissen bevásárolt péksütivel és egy pohár proseccoval, (alkoholt se még soha eddig reggelire, de elgondolkoztató ötlet, meg kell hagyni)
  4. ebédre a nemrég megblogolt bio-kertben szedett zöldségek, feta sajttal és egy igéretesen néző (ámde azóta kiderült, hogy svihák) barna szempárral,
  5. Ozean-Teich délután, ami egy valójában már egy strand-szerűvé kimunkált természetes tó, náddal, stégekkel, halakkal. (Az Opera mellől 15 percenként indul Guntramsdorfba a Badner Bahn, amellyel a honlapnélküli fürdőző tó megközelíthető. Cím: 2353 Guntramsdorf, Ozeanstraße)

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása