Kínzó kérdések

2009.03.03. 12:00 nemsissi

- Az elmúlt tíz napban megtalált két fejvadász, akikkel ugyan még nem találkoztam, de úgy tűnik, hogy Pesten ajánlanának munkát. Kezdjek-e bele az interjú-sorozatokba, és a részletek ismeretében döntsek arról, hogy esetleg visszamegyek-e egy munka miatt Magyarországra, vagy döntsem el mindenekelőtt, hogy igazából itt akarok maradni és látatlanban zárkózzak el a megkereséstől?

- Vajon milyen és mekkora büntetést kapnék, ha egyszemélyes harci kommandóként elkezdeném módszeresen pusztítani azokat a kirakatokba kitett próbababákat, amelyek a normális, egészséges női test arányaira fittyet hányva óriás Barbie-ként döntik romokba a nők testképét? Lenne-e ügyvéd, aki meggyőzné az ítészeket, hogy egy torz jelenség ellen üzentem csak hadat? - Indítsak-e egy mozgalmat, vagy olcsóbb lenne fogyózni?

- Másoljam-e be Yoani blogjának bejegyzéseit egyenként egy blog.hu alatt indított új blogba annak reményében, hogy több magyarhoz eljut így?

                    

10 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wiener 2009.03.04. 03:21:53

1., legyen eszed, haza ne gyere dolgozni, itt csak dol a szar az ember pofajaba, kint keress masik melot

2., fogyjal, abbol baj nem lehet

3., ne!

becsibacsi 2009.03.04. 08:05:48

Csak egyet informaciot tudok hozzafuzni: meg senkit nem ismertem, aki visszament volna Mo-ra (kulonosen mostanaban).

Zsian 2009.03.05. 01:30:07

SZIASZTOK!

Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Hamarosan Bécsbe fogunk költözni én a párom, és 3 gyermekünk. Szeretnék informálódni mindentéren. A leginkább most az foglalkoztat, hogy a neten nem találok albérletet...Vagy nem jó helyen keresgélek. Szeretnénk egy full bútoros 4 szobás polgári lakást kivenni hosszútávra. Tudtok nekem linkkel, vagy másképp segíteni? Érdekelnek az árak is, és kaució..stb. Hogyan működnek ezek a dolgok. Egyszerűen minden érdekel. Ha valaki szánna rám egy kis időt, nagyon megköszönöm.
Üdv: Zsian

nemsissi 2009.03.05. 09:44:36

@Zsian: helló írnék Neked emailt, ha adnál emailcímet. Eddig hol kerestél?

A www.jobwohnen.at oldalon, a www.standard.at "Immobilien" oldalán tudsz keresgélni. - Esetleg a www.flohmarkt.at -n is.

A kaució általában 3 hónap, ha nagyon klassz a kéró, akkor lehet több, de ez nem jellemző.

Az árak ekkor lakásnál helytől, négyzetmétertől és állapottól függően 1200-2500 euró között szóródnak

Kopcsó 2009.03.05. 11:22:59

Semmiképp ne gyere haza. Annyira nem vagy messze, hogy ne legyél tisztában az itthoni hangulat/lehetőség/kilátás kombóval. Szerencsés helyzetben vagy, hogy ez a gazdasági szitu már ott, biztos helyen ért, és nem itt, ahol esélyes az államcsőd. Én akár holnap elhúznék innen, de most erre a fenti okok miatt nincs mód. Úgyhogy maradj szépen a fenekeden.
Arról nem is beszélve, hogy a próbabábuk itthon sem formátlanabbak. :)

A blog jöhetne át ide, sokkal többen megtalálnák.

Zsian 2009.03.06. 04:06:56

@nemsissi: Szia!
Köszönöm hogy írtál.
msn címet adnék, azon gyakrabban fönt vagyok. Ha megteszed hogy fölveszel... zsirosneanita@hotmail.com

email: zsirosneanita@freemail.hu

Előre is köszönöm.

Zsian 2009.03.06. 04:08:05

@nemsissi: És nem tudok németül :(

nemsissi 2009.03.06. 10:02:20

hát német tudás nélküli ingatlankeresésben nem én leszek az embered, aki segíteni tud
talán itt: www.expat-consulting.com/
de én is csak a gugliban próbálkoznék, azt meg Te is meg tudod tenni. Azért ezt elküldöm Neked emailben is

bandikaX 2009.03.18. 12:09:30

Szia,

Szerintem eloszor azt dontsd el, hogy akarsz-e meg Magyarorszagon dolgozni, vagy mar nem. Ha igen, akkor csinald vegig az interjukat, es ha jobban tetszik az ajanlat, mint a mostani munkad, akkor fogadd el.
Akkor fogyozzal, ha nem erzed jol magad a borodben. Sokkal fontosabb, hogy legyen kisugarzasod, szemelyiseged, mint a +/- par kilo.

B
süti beállítások módosítása