Lakás

2008.10.14. 09:33 nemsissi

Megtörtént, tegnap aláírtam a főbérlővel a szerződést, november 4-én este költözhetek, yeah! - Mit is mondhatnék? Igen, örülök, mert kellemes környéken, egy nagyon korrektül berendezett, nagy és kényelmes pecóban fogok lakni és: Igen, be vagyok tojva, mert nem tudom, hogy mit hoz magával a pénzügyi világválság a mindennapokat tekintve, és hogy az én kis mikrogazdaságom gondosan kiszámolt bevételi és kiadási oldala mennyire tud egyensúlyban maradni majd.  

Ami megnyugtató, hogy a főbérlő nagyon laza és rugalmas, és nem ragaszkodik ahhoz, hogy az ember kitöltse a három hónap felmondási időt, ha előbb talál bérlőt, akkor akár egy hónap alatt is le lehet zavarni a kiköltözést.

A lakás bérleti díja jóval a piaci ár alatt van, amit Klaus barátom, aki eljött velem másodjára megnézni a lakást, úgy kommentált, hogy a főbérlőnek valószínűleg fogalma sincs arról, hogy többet is kérhetett volna a kégliért. Remélem Klausnak igaza van és nem azért ilyen jutányos a lakás, mert jár még hozzá két troll is, akiket hetente el kell látni egy szűz lány őszinte politikus vérével, vagy mert a felső szomszéd csinos légkalapácsgyűjteménnyel rendelkezik.

Nos az esetleges titkos kis részletek hamarosan kiderülnek, már csak három hetet kell zokniban aludni

(Az itt látható kép csak illusztráció)

Szólj hozzá!

Címkék: lakásbérlés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása