Hétfő 11 óra

2008.09.29. 16:07 nemsissi

Hétfőn van egy szent időpont, a 11 óra, amikor mind az öt irodánk minden munkatársa (kivéve a pesti ofiszmenedzsert) körül üli a skype mikrofont és jól meghallgatja mit mesélnek a kollégák az előző héten történtekről.

Ma először ezt az eseményt a főnököm szobájában éltem át, s az egy órás konferencia szkájpolás alatt a következő felfedezésket tettem:

  • a szobában kupleráj van
  • a minimál berendezésű irodát (értsd: minden dizájnos, de pakolni alig van hova), a főnök sajátos módon egészítette ki. Sorban a fal mellett csatarendbe állított vagy 7 összecsukható műanyag dobozt, s azokba belehányva tárolja a cuccait (amelyek szerintem az évek során felgyűlt el nem olvasott anyagokból állnak) - Ha ezt az iroda egykori belsőépítésze látná, sírva akasztaná fel magát valamelyik dizájn-ruhafogasra
  • a szobában tartozkodó négy személy közül egyik sem pucolta ki ma reggel a cipőjét (vagy építési területen keresztül közelítette meg az irodát)
  • a főnökömnek csinos kis szakirodalom könyvtára van, amelyre rá fogok járni
  • a másik osztrák kollégámnak igen szépen ápolt kezei vannak, amelyeket unalmas konferenciahívások alatt jó nézegetni.

Szólj hozzá!

Címkék: munkahely főnök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása