Újabb természettudományos megfigyelés

2009.09.30. 16:56 nemsissi

Ha reggel, az álmosan feltett kávé nem akaródzik feljönni a kávéfőző 'emeletére', viszont egyre büdösebb lesz a konyhában, majd hamarosan leesik a kotyogó műanyag nyele, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a szerkezetbe nem tettünk vizet.

Kiegészítő megfigyelés: ha a fentiek következményeként a tűzről sikítva lekapott tűzforró kotyogót levágjuk az asztalra, az kerek, elégetett pirítós színű foltot hagy maga után az asztalon.

Kínos, ha ezeket a természeti jelenségeket a barátnőd lakásában, (ahol albérletben laksz), magad idézed elő.

Viszont garantáltan felébredsz, úgy, hogy nem is ittál kávét. Tehát mindez egészséges is.

3 komment

Címkék: természettudományos

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raha92 · http://www.jabjab.blog.hu 2009.10.05. 15:00:09

Olyan nincs hogy víz ne kerüljön bele. De olyan igen, hogy az egyik helyen ráadom a kakót a sütőlapra, és a másik helyre helyezem el a főzőt...
Vagy olyan hogy buta fejjel leülök a gép elé, majd 30 perc múlva a szagra kimegyek, és megnézem a desztillált kávémat (finom, meleg és erős)

nemsissi 2009.10.05. 16:27:29

ahány ház, annyi bénázás :)

isemilla 2009.10.18. 14:30:32

legalább két kávéfőzőt égettem már el így....
süti beállítások módosítása