Közművek és egyéb programok

2009.04.17. 09:57 nemsissi

Kezdjük az egyébbel, mert az rövid (mármint nekem megírni). Ezen a linken találtok pár bécsi programot a következő hónapokra. Persze nem tettek bele minden érdekeset, így aztán alant még egy:

A Bécsi közművek éjszakája: - ahogyan a nevében is benne van, a város különböző, általában a nagyközönség által nem látogatható - közműveit lehet április 25-én és 26-án meglátogatni. A Ringturmtól ingyen buszok szállítják a kiváncsi népeket a helyszínekre. Az első este negyed hatkor indul, az utolsó hajnali fél háromkor. Háromféle útvonal lesz, a buszok 15 perces intervallumokban követik egymást. Látogatható lesz az osztrák BKV (Wienerlinien) metrós főhadiszállása meg a nem metrós is, a gázművek (Wien Energie Gasnetz), a simmeringi erőmű (Wien Energie Kraftwerk Simmering) és a Zentralfriedhof (Központi temető) (?).

Lesznek mindenféle programok és természetesen be lehet tekinteni a kulisszák mögé. A temetőben például bemutatják a legszebb temetéseket (multimédia), megtekinthető a koporsómosó és próbafekvésre is lesz mód, de ez utóbbi persze csak koporsókra értendő, urnára nem.

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pecsabi (törölt) · http://hedgehodgy.franksharman.com/ 2009.05.16. 18:49:35

Hahó! Hova lettél? Miért nem írsz? várom nagyon!
üdv pecsabi
süti beállítások módosítása