Avízazúr

2009.02.19. 13:56 nemsissi

Tegnap este ott várt a bejárati ajtó kilincsére akasztott zacskóban a heti adag kerületi újság és a hozzátartozó reklámok,  amelyeket a levesmelegítés eseménytelen percei alatt átnyálaztam. Azt kellett látnom, hogy nagy mozgolódás indult be halfronton, mert szinte az összes szupermarket  heringvásárlásra próbált ösztönözni, s nem egy leárazta a teljes mélyhűtött hal-, s egyéb tengeri herkenytű készletét.

Mindig megfigyelhető valami évszakhoz kapcsolható téma, ami mentén az ilyen akciók szerveződnek; most van szezonja a tengeri állatok mellett még a "biztos dagadt lettél a téli hónapok alatt, jobb lenne, ha sportolnál" vonulatnak is, amelynek keretében sporteszközöket és a tevékenységhez passzoló ruházatot próbáljnak a levestmelegítő olvasókra tukmálni. Amikor viszont a Penny újságjának utolsó oldalához értem, elhagyott az összes logikám és a döbbenettől odakozmáltam a vacsorát az akciós vízágy láttán.

Igen: vízágy. Igen: a Pennyben. 1.999 euróért. De ha az nem kéne, lehet venni majdnem ugyanannyiért szoláriumot. Olyan nagy fekvőt. Tipikus diszkontlánc termék mind a kettő. Mondjuk szerintem a halak mellé jobban passzolt volna egy akciós yacht, emberkerülőknek meg talán kiárusíthattak volna pár jutányos lakatlan szigetet, de végül is az ágy is összekapcsolható a tengerrel, hiszen mindkettőben van víz.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása