Eltűnések

2009.01.08. 23:47 nemsissi

Ma elveszett egy bejegyzésem. Reggel megírtam, a posztok listájában látszott napközben, de amikor ráklikkeltem, csak üres oldalt mutatott a rendszer. Így nyomtam egy törlést, -  béke poraira. (Pedig volt benne például egy piros vödör)

Aztán meg a mésik cégnél, amelyikkel egy irodában vagyunk, hullanak a titkárnők mint a legyek. Ugye mikor szeptember elsején elkezdtem a bécsi létet, voltak ketten. Aztán Tamara elég hamar felmondott, őt követte Elisa, aki mellé még utolsó napjaiban felvették Brigittét, aki viszont már idén be sem jött. Tegnap volt egy Katharina, (s valahány név a naptárban) de ma már ő sem.

- na ez egy ilyen kis satnya bejegyzés lett.  

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemsissi 2009.01.09. 00:24:52

ezennel itt javítom ki, azaz nem mésik, hanem másik, csak a nyomorult blogmotor, vagy mi a szösz nem enged a posztban javítani
süti beállítások módosítása