Szeparációs szorongás

2008.09.05. 14:19 nemsissi

Szomorúan hallottam tegnap a főnöktől ebéd után, hogy a fiúka, akivel egy irodában ülök, valószínűleg lelép a jövő hónap végén, mert egy nagyon jó nevű Consulting Group dupla fizetéses állást ajánlott neki. Pedig ma már vagy 6 mondatot is beszéltünk egymással és az intimitás olyan mélységéig jutottunk, hogy egymás előtt ettünk. Én rizskrékert ropogtattam, ő meg a komplett ebédjét fogyasztotta el előttem. Jó hír, hogy nem csámcsog kaja közben, utána pedig nem szabadul meg hangosan a rágás közben bevitt levegőtől, vagy nem is visz be rágás közben egyáltalán levegőt. - Ügyes gyerek. Mire összemelegszünk, már búcsúznunk is kell.

A másik szomorú hír meg azért ért, mert a tűzrőlpattant nagyon szimpatikus  asszisztenslány is elmegy októberben, mert nem jönnek ki a főnökével, aki nevezetesen a bámulós pasi. Ez utóbbit nem linkelem be. Mint ma reggel kiderült, ez a lány is hozott virágot magának és a kollegináknak az első napjai egyikén és ő is fehéret, (illetve ő is marketinges). Tehát rokon lelkek vagyunk és ebből előzetesen le is vonom a következtetést, hogy én se jövök ki a főnökével, bármennyire is bámuljon.

 

1 komment

Címkék: munka kollégák brühühű

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jégabi 2008.09.07. 15:21:20

Szia Drusza! Csak bejelentkezem, hogy itt vagyok, bár most épp te sem vagy messze...
Puszi!
G
süti beállítások módosítása