Vienna Fashion Week

2009.09.07. 21:52 nemsissi

Örömmel olvastam ma az egyik osztrák online híradásban, hogy név szerint felsorolták azokat a magyar divattervezőket, akik Artista Budapest néven alkotnak, és a szeptember 24. és 27. között megrendezésre kerülő Vienna Fashion Week 09 rendezvényen bemutatják új kollekciójukat.

A cikk szerint, "a tervezők célja egyedi divatirányzat létrehozása, amelynél sok szeretetet fektetnek a részletekbe."  És tényleg:van tőlük egy táskám, amit imádok, (a mellékelt képen 'látható'). Saját boltjuk is van Bécsben, pont a Museums Quartier végében, és mindig roppant büszke vagyok rájuk, amikor csak arra járok. A Divathét hivatalos weboldala angolul és németül itt található. A belépő a rendezvény egészére 38 eurót kóstál, és online is megvehető.

Szólj hozzá!

Címkék: program helyek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása