Konyha update

2008.09.09. 15:49 nemsissi

Nos ez a kis konyha is tud még meglepetésekkel szolgálni. Ma kiderült, hogy van laktózmentes tej is (vajon az miért édesebb, mint a laktózos?), illetve hogy a szekrény aljában hegyekben áll a pezsgő és a bor. Sör viszont nincs - panaszt tegyek-e? Menyugtató, hogy bármikor helyben lerészegedhetek ha úgy tartja kedvem.

Egyébként pedig a tejhabkészítés új távlatai nyíltak meg előttem, ugyanis felfedeztem ezt a masinát a konyhában:

Be le kell önteni a tejet, aztán gomb megnyom, majd 2 percen belül olyan tejhabot rittyent, hogy rá lehet állni. Kicsit bele is lehet látni a levehető tetején keresztül, így el tudom mondani, hogy forog, az alján meg pont egy olyan bizgentyűzde van, amit az otthon kapható 800 Ft-os elemes cuccocska tetejére is illesztettek. Tehát a fő titok abban van.

És persze az egész teflon, tehát nem tapad, könnyen elmosható - mostmár jöhet a Nestlé és fizethet nekem ezért a reklámért.

Laktózmentes tejből is tud. Az árát nem árulom el.

Szólj hozzá!

Címkék: munkahely

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása